Dienst Vervoer & Ondersteuning (DV&O)

Dienst Vervoer & Ondersteuning (DV&O)

Inmerc, 2003
Tientallen 'dievenwagens' rijden dagelijks door Nederland en geloof mij brave burgers, u wilt niet weten wie er in zit. DV&O doet meer: van gevangenissen tot rust brengen als er een opstand is, bolletjesslikkers op Schiphol begeleiden en overal waar nodig hand-en spandiensten verrichten. Ik heb ze gesproken: mannen van stavast, die nergens bang voor zijn. Vergeet de watjes van de ME, DV&O kan 't beter. De enkele vrouw die er werkt, ook! Jammer dat het boek niet in de handel mocht.
(Inmerc, in opdracht van DV&O, Dienst Justiti?le Inrichtingen. aantal pagina's 48, interne publicatie dus niet in de handel verkrijgbaar)


Uit naam van de majesteit. Het leven van J.B. van Heutsz (1851-1924) Nota Geheim 1903 en de Atjeh-rel in 1908 Van Tim naar Bertje Melati van Java: Dochter van Indië Drabbe machine- en bedieningsonderdelen sins 1928 Ultimate budo Tien gouden regels Tim Avonturen en bespiegelingen van een kater op leeftijd Johannes Pa van der Steur (1865-1945) In Prigen waren wij gelukkig Bokser pur sang Lolle van Houten (1944-2008) Bogoriana (1890) door Annie Foore Fernand (1874) door Melati van Java Een huwelijk in Indië (1973) door Mina Kruseman Tien jaar Haagse Directe Boksgeschiedenis van de stad Wil je niet, wil je wel? Het geheugen van Indië Familie gebleven Zestig jaar de handen uit de mouwen Tien jaar OCW Verzamelde romans en verhalen van Lin Scholte Hart voor de stad. Dienst Stadsbeheer Den Haag De vrouw beslist Het nieuwe onbehagen Leven tussen kunst en krant Indië Ongekuist Dienst Vervoer & Ondersteuning "Somewhere in Indië" Moet Terug Privaat eigendom Vrouw verdwaald in een moderne wereld Reuma verrast je "Kijk in Kloppenburg!" Rebels binnen de regels Toekomst door Traditie Bloemlezing uit 25 jaar Meta Tobben in Indië