Schrijfcoach

Voor particulieren:

Hoe schrijf ik een boek?

U heeft een bijzonder leven gehad waarin u het een en ander heeft geleerd. Levenslessen. Het zou goed zijn om dat vast te leggen, om door te geven aan de volgende generaties. Op een dag komen de vragen, en bent u er dan nog om antwoord te geven? Stel nooit uit tot morgen, wat u vandaag kunt doen. Misschien heeft u een stok achter de deur nodig
Ik kan u helpen te gaan schrijven, want dat is iets waar ik ervaring mee heb: tientallen boeken inclusief een proefschrift bewijzen het. Tot dusver heb ik zo'n dertig boeken geschreven, steeds volgens dezelfde methode. Die werkt dus.
Wilt u meer weten? Klik hier door naar een stok achter de deur. (met video)

Samenwerken
Bent u al goed op weg en wilt u dat een ervaren schrijfster met u meedenkt? Dat kan. Mail me waar u behoefte aan heeft en dan overleggen we even.

De Indische Schrijfschool

De Indische schrijfschool

Er zijn twee manieren om dit te zeggen. Aloes en kassar. Ik ben Hollands. Dus eh?
Als de ouderen hun herinneringen aan Indië niet opschrijven, gaan ze verloren. Mag dat? Dit gaat over u en ook een beetje over mij. Want ik ben degene die u graag helpt bij het bewaren. We zijn allemaal mensen van de dag, u en ik. Maar als het mijn tijd is, wil ik iets nuttigs hebben gedaan met mijn leven. Boeken schrijven. Andere mensen helpen om belangrijke verhalen te bewaren. Voorzichtig wat liefde uitdelen, ook aan dieren.

Heeft u herinneringen aan Indië?
Dan zeg ik: neem eens een kijkje op de website: Klik en kijk hier.