Schrijfcoach

Hoe schrijf je een boek?

Hoe schrijf ik een boek?

Veel mensen willen een boek schrijven. Het is een verlangen dat maar niet over gaat. Het staat op hun bucket list. Of ze denken: als ik niet over mijn vader of moeder of grootouders schrijf, wie doet het dan wel? Met het verlangen komen de ja-maars. Geen talent, te chaotisch, hoe moet het, enzovoort. Wat nou als ik het gemakkelijk kon maken? Serieus. In november gaat mijn online cursus van start. Ik leer u hoe een boek te schrijven. Dat gaat stap voor stap, met structuur. Ik heb zo'n dertig boeken geschreven, steeds volgens dezelfde methode. Die werkt dus.
Wilt u meer weten? Dat kan. Lees de gratis blogs op de site Hoeschrijfikeenboek.nl en abonneer u op de nieuwsbief. Dan mist u nooit meer iets. Plus: U krijgt een ebook cadeau met tips om een boek te schrijven.

Samenwerken
Bent u al begonnen en wilt u advies van een ervaren schrijfster? Dat kan. Hiervoor heb ik een paar mogelijkheden. Klik en kijk hier.

De Indische Schrijfschool

De Indische schrijfschool

Er zijn twee manieren om dit te zeggen. Aloes en kassar. Ik ben Hollands. Dus eh?
Als de ouderen hun herinneringen aan Indië niet opschrijven, gaan ze verloren. Mag dat? Dit gaat over u en ook een beetje over mij. Want ik ben degene die u graag helpt bij het bewaren. We zijn allemaal mensen van de dag, u en ik. Maar als het mijn tijd is, wil ik iets nuttigs hebben gedaan met mijn leven. Boeken schrijven. Andere mensen helpen om belangrijke verhalen te bewaren. Voorzichtig wat liefde uitdelen, ook aan dieren.

Heeft u herinneringen aan Indië?
Dan zeg ik: neem eens een kijkje op de pagina gratis: Klik en kijk hier.