Schrijfcoach

Voor particulieren:

Hoe schrijf ik een boek?

U heeft een bijzonder leven gehad waarin u het een en ander heeft geleerd. Levenslessen. Het zou goed zijn om dat vast te leggen, om door te geven aan de volgende generaties. Op een dag komen de vragen, en bent u er dan nog om antwoord te geven? Stel nooit uit tot morgen, wat u vandaag kunt doen. Misschien heeft u een stok achter de deur nodig
Ik kan u helpen te gaan schrijven, want dat is iets waar ik ervaring mee heb: tientallen boeken inclusief een proefschrift bewijzen het. Tot dusver heb ik zo'n dertig boeken geschreven, steeds volgens dezelfde methode. Die werkt dus.
Wilt u meer weten? Klik hier door naar een stok achter de deur. (met video)

Samenwerken
Bent u al goed op weg en wilt u dat een ervaren schrijfster met u meedenkt? Dat kan. Mail me waar u behoefte aan heeft en dan overleggen we even.

Voor ondernemers:

Hoe schrijf ik een boek in 90 dagen?

Kan dat, een boek schrijven in 90 dagen? Zeker weten. Het kan ook in 20 jaar (zou ik niet doen), en het kan ook via de gulden middenweg van een aantal maanden.
Een boek beginnen is gemakkelijk. Dat weet u misschien wel. Maar doorzetten en afmaken is een ander verhaal. Belangrijkste voorwaarde: u heeft structuur nodig. Dan weet u wat u doet en wanneer het boek af is. En dat boek is voor de familie of een grotere kring. Hier help ik u graag bij en dan is het gemakkelijker dan u denkt. Wilt u meer weten? Zap door de website Hoeschrijfikeenboekin90dagen.nl of mail mij even. Heeft u de aanbieding op de site al gezien?

Vastgelopen
Heeft u al 57 blogs en drie halve beginnen en een geweldig idee en zit u toch vast? Oei. Maak dan een afspraak via de site en ik zorg dat u verder kunt. En onthou alvast: vastzitten doen we in de gevangenis.

De Indische Schrijfschool

De Indische schrijfschool

Er zijn twee manieren om dit te zeggen. Aloes en kassar. Ik ben Hollands. Dus eh?
Als de ouderen hun herinneringen aan Indië niet opschrijven, gaan ze verloren. Mag dat? Dit gaat over u en ook een beetje over mij. Want ik ben degene die u graag helpt bij het bewaren. We zijn allemaal mensen van de dag, u en ik. Maar als het mijn tijd is, wil ik iets nuttigs hebben gedaan met mijn leven. Boeken schrijven. Andere mensen helpen om belangrijke verhalen te bewaren. Voorzichtig wat liefde uitdelen, ook aan dieren.

Heeft u herinneringen aan Indië?
Dan zeg ik: neem eens een kijkje op de website: Klik en kijk hier.